Esports

El Sabadell RC tanca la temporada amb derrota davant el Gòtics de Barcelona (7-34)

Els jugadors del Sabadell RC en el partit davant els Carboners de Terrassa / LLUÍS FRANCO

El sènior masculí del Sabadell RC va acomiadar aquest dissabte la temporada amb una derrota a casa davant del filial dels Gòtics de Barcelona per 7 a 34. Els de Fran González van caure clarament en un partit molt dur i físic que en cap moment van ser capaços de controlar. Els barcelonins, amb diferents jugadors habituals del primer equip, van acabar amb les opcions dels sabadellencs de colar-se a la fase final de la lliga. D’aquesta manera el Sabadell RC està ja de vacances i començarà a preparar en breus la temporada vinent. El partit va començar molt malament pels arlequinats, que van veure com en només vint minuts, i a través d’una línia superior a la local, el filial barceloní s’avançava al marcador amb dues marques i un cop de càstig transformat, 0-17. Els Sabadellencs però, que no tenien res a perdre van seguir amb les mateixes ganes i competitivitat que han demostrat durant tota la temporada. D’aquesta manera, el sots capità Josu Quintana aconseguia una marca que ell mateix s’encarregava de transformar per apropar al seu equip al marcador al límit del descans., 7-17. A la segona part els sabadellencs van intentar de totes les maneres retallar distàncies per així tenir opcions fins al final de classificar-se pels playoffs de Primera Divisió Catalana de rugbi. Així com als últims partits els arlequinats estaven força clarividents als últims metres, el dissabte no va ser el cas i van desaprofitar moltes opcions de marques per petits errors als metres finals. Amb el Sabadell RC bolcat a l’atac, els barcelonins van aprofitar els forats per tancar el partit i van fer fins a tres marques en els últims deu minuts i es classificaven així per la fase final.  Tot i que el Sabadell Rugbi Club va començar amb tres derrotes aquesta Primera Catalana i va arribar a patir pel possible descens de categoria, els de Fran González van aconseguir sis setmanes consecutives sense perdre, inclosa la victòria al derbi contra els Carboners de Terrassa, i van poder abandonar la part baixa de la classificació. Els arlequinats han mantingut fins a l’últim partit les opcions de classificar-se per la fase final, però les dues últimes derrotes els han apartat definitivament. A partir de la pròxima setmana, tant nois com noies, ja començaran a preparar la temporada vinent per començar amb el millor nivell competitiu possible.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top