Ciutat

L’Entesa reclama que s’obri a la ciutat una part de l’antic Euterpe, el nou Rambla One

L'espai interior de l'antic Euterpe que s'hauria d'obrir al públic / CEDIDA

L’Entesa per Sabadell denuncia que la promotora Corp, responsable de la construcció de l’edifici Rambla One, no ha obert a la ciutat l’interior de la planta baixa ni un equipament multifuncional al soterrani tal com, segons apunten, obliga el planejament urbanístic com a contrapartida a la pèrdua del cafè-teatre Euterpe. Han presentat la queixa al govern municipal i li reclamen que exigeixi a la constructora el compliment de les seves obligacions.

La formació política apunta que l’ordenació urbanística preveu la construcció dels habitatges en les plantes pis i locals comercials a la planta baixa, però també obliga la promotora a construir un espai interior obert al
públic a la planta baixa i un equipament cultural privat d’ús públic de 1.440 m2 de superfície a la planta soterrani -1.

En un comunicat, des de l’Entesa lamenten “l’incompliment per part de CORP de les condicions que determina el planejament urbanístic, materialitzant la part lucrativa de la promoció immobiliària i desatenent l’obligació de construir i obrir al públic la dotació comunitària”.

Comentaris
To Top