Esports

Què estàs disposat a fer pel CE Sabadell? Endavant amb la #promesaarlequinada

Imatge d'arxiu dels arlequinats a l'Estadi / LLUÍS FRANCO

Després de l’última derrota al Municipal de Badalona (2-0), la situació del Sabadell és crítica. De fet, ha tocat fons perquè ha caigut al fanalet vermell (deixant al marge el retirat i ja descendit Ontinyent) de la classificació. Tots sabem que la dinàmica és molt negativa (11 jornades sense conèixer la victòria), però l’arribada d’Antonio Hidalgo ha provocat una reacció i la gran igualtat que encara hi ha a la part baixa de la taula ens dóna esperances.

Fa setmanes que parlem de finals, però ara ho són de veritat. Veient el rendiment arlequinat fora de casa, les possibilitats de salvació passen per la Creu Alta, per on han de desfilar Lleida Esportiu (diumenge, 17 h), Castelló i Ejea de los Caballeros, aquests dos últims rivals directes. Nou punts vitals per arribar vius a l’últim desplaçament de la lliga a Olot. Per això, des del Diari de Sabadell volem continuar insistint amb el nostre suport a l’equip arlequinat i després de les iniciatives #honorarlequinat i #bogeriaarlequinada, ara proposem l’etiqueta #promesaarlequinada pensant en la visita del Lleida.

Amb la calculadora a la mà i fent fum, volem preguntar als socis i seguidors arlequinats quina promesa són capaços de fer en aquest moment si s’acaba aconseguint la permanència a Segona Divisió B. Això sí, aneu amb compte amb el que dieu perquè després caldrà seguir de prop si l’heu complert. Seria senyal que el Centre d’Esports ha assolit l’objectiu i estarem tots molt contents.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top