DS MOTOR

Ippon Motor Vallès presenta el nou Corolla

El nou Toyota Corolla al concessionari d'Ippon Motor,, situat a la Rambla Ibèria
El nou Toyota Corolla al concessionari d'Ippon Motor,, situat a la Rambla Ibèria / CEDIDA

El concessionari Ippon Motor Vallès, del grup Vallescar, va donar a conèixer a les instal·lacions de Rambla Ibèria el nou Toyota Corolla, la joia de la corona, pel que fa a vendes, de la firma japonesa. Davant més d’un centenar d’assistents, el gerent d’Ippon Motor Vallès, Josep Maria Sala, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a la dotzena generació d’aquest vehicle del segment C. Amb una clara aposta pel vehicle híbrid, deixant de comercialitzar en territori espanyol el motor gasolina, el Corolla tindrà dues motoritzacions amb una curiositat: serà el primer model que ofereix dos sistemes híbrids elèctrics autor recarregables: un motor 1,8 de 122 cv i un 2,0 de 180 cv.

El més venut

El Corolla és un dels cotxes més sol·licitats. L’any 1997 va ser el vehicle més venut a tot el món amb més de 30 milions d’unitats.

Comentaris
To Top