Ciutat

Localitzat sa i estalvi un menor desaparegut a Sabadell

Aquest diumenge els Mossos han localitzat sa i estalvi a Sabadell Jesús Berrio, menor de 15 anys desaparegut en aquesta mateixa ciutat divendres passat. Així ho assegura la Policia Municipal de Sabadell, una informació que no confirma ni desmenteix la policia catalana perquè, com recorden, mai donen informació de menors sense l’autorització de la família.

Paradoxa: la Guàrdia Civil el busca, però ja l’han trobat

Es dóna el cas que aquest dilluns la Guàrdia Civil ha publicat un missatge a Twitter en què demanava ajuda per trobar el Jesús, un noi de 15 anys. Segons la Guàrdia Civil, en el moment de la desaparició Berrio media 1,52 m, portava el cabell fosc, pantalons negres i una dessuadora de tipus militar de la marca Nike. També duia sabates fosques i una bandolera gris.

El cos policial ha demanat la col·laboració ciutadana donant, si és el cas, informació als telèfons d’emergència com el 112.

Comentaris
To Top