Ciutat

En portada: No perden la fe

Era la notícia del cap de setmana: després d’onze jornades sense guanyar, el Centre d’Esports Sabadell ha trencat per fi la mala ratxa. A la portada d’aquest dimarts destaquem l’agònica victòria del Sabadell davant el Lleida, amb fotografia de l’autor del gol, Arturo, inclosa.

També en portada hi trobareu la notícia d’unes troballes arqueològiques a la Creu Alta, que canvien per complet l’historiografia del barri. Dediquem un espai també a la carta que la mare de la noia violada a Can Feu ha volgut fer arribar al jutge, que no accedeix a veure-la. I, finalment, destaquem el Zoom que hem elaborat amb les millors imatges del diumenge de Rams, i parlem de l’èxit de l’obra teatral ‘El chico de la última fila’.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top