Esports

L'hora de la veritat per al CN Sabadell

Entrenadors, capitanes i personalitats, a l'acte celebrat a la Casa Duran / M.C.

Aquest matí s'ha celebrat a la Casa Duran la roda de premsa oficial de la Final Four que començarà demà divendres a les instal·lacions del Club Natació Sabadell de Can Llong. Una cita històrica per a les jugadores de David Palma que podrien aconseguir la cinquena Copa d'Europa. Abans però, haurà de superar a les semifinals d'aquest divendres (13.15 h) al Plebiscito de Padova debutant a la final a quatre que arriba després d'eliminar a l'UVSE de Budapest als quarts de final i d'empatar amb l'Olympiakos, el més temut per a les sabadellenques.

El tècnic italià Stefano Posterivo ha comentat que per al conjunt del Vèneto és "molt excitant" poder estar entre els millors "equips del continent". Tot i que el cartell de favorites el tenen les de David Palma, al qual ha confessat que és "el millor club del món femení", Posterivo avisa que "venim de guanyar les últimes quatre lligues". Per la seva banda, David Palma, que podria guanyar la primera Copa d'Europa com a tècnic, ha volgut agrair en primer lloc "al club per organitzar aquest esdeveniment per la complicada logística que comporta i a LEN per deixar brillar el club com a entitat". Tanmateix ha comentat que "jugar a casa potser és una pressió afegida" però que aquest factor també farà un efecte positiu a les seves jugadores en "forma de motivació extra".

Publicitat

L'altra eliminatòria la disputaran Vouliagmeni i Olympiakos demà divendres a les (11.30 h). Les bicampiones del món (Vouliagmeni) han assegurat que arriben a la cita "amb molta ambició" conscients que si volen tenir opcions d'aixecar la Copa d'Europa "haurem de donar el màxim" davant el totpoderós Olympiacos segons ha assegurat l'entrenadora Alexia Kammenou.

Per la seva banda, l'Olympiakos, grans absents la temporada passada a la F4 i un dels botxins del Club Natació Sabadell l'any 2015 i 2017, arriben "molt ben preparades" per la seva "primera final" davant les seves col·legues gregues. Les gregues, que comptaran amb el suport d'una vintena de supporters grecs, intentaran tornar a l'Olimp del waterpolo europeu després de fer-ho per última vegada l'any 2015. Segons el tècnic Theocharis Pavlidis, que no ha volgut parlar d'una hipotètica final, ha explicat que per a ells "és un plaer estar entre els quatre millors equips del món".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top