Publicitat
Esports

El Sabadell vol donar el cop en el Rico Pérez, un estadi maleït

El gol d'Arturo al Lleida ha significat un impuls anímic/Ll. Franco

Donar continuïtat a la victòria contra el Lleida. El Sabadell viatja a Alacant -on es trobarà pluja intensa- amb el repte de donar el cop dissabte (19 hores) en el Rico Pérez, un estadi maleït on només ha pogut esgarrapar dos empats en les seves 12 visites oficials, l'últim fa 15 anys amb Francesc Ferrer, Rubi, a la banqueta. Ara, la situació del conjunt arlequinat és de màxima necessitat per poder sortir de la zona de perill.

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, subratlla que "els tres punts de diumenge passat han canviat l'estat anímic i la cara dels jugadors, però només són això, tres punts, i ens queda molta feina per fer encara". Després de trencar la pèssima dinàmica negativa d'11 jornades sense conèixer la victòria, ara l'objectiu és acabar també amb la ratxa a domicili: 8 partits consecutius sense sumar. L'última vegada va ser el 0-1 del Nuevo Castàlia, fa quasi una volta sencera. Precisament contra l'Hèrcules, a la Creu Alta, el Sabadell va marcar per última vegada 2 gols en un partit. El conjunt alacantí afronta el duel amb l'objectiu de tancar com més aviat millor el playoff i encara manté alguna opció de lluitar el títol a l'Atètic Balears perquè en l'última jornada s'enfronten en el Rico Pérez.

El missatge clar i directe d'Antonio Hidalgo ha calat en el vestidor. "Es tracta d'una idea i creure en ella. Som conscients que l'Hèrcules té una plantilla de qualitat i experimentada i juguem en un dels camps més difícils de la categoria, però nosaltres hem de sortir en cada partit amb l'objectiu de sumar els tres punts". Malgrat la victòria sobre el Lleida, es planteja alguna variació en l'onze inicial. Homes com Migue o Pol podrien tenir opcions d'entrar. El partit serà dirigit pel col·legiat murcià Jorge Díaz Escudero. S'espera la presència d'un grup de seguidors arlequinats que viatjen amb el bus promocionat durant la setmana per socis i penyistes.

Publicitat

La jornada

Com cada setmana, caldrà estar atent a altres partits que incideixen directament en la zona baixa. En aquesta jornada, l'atenció estarà sobretot posada en el Nuevo Castàlia amb el Castelló-Ejea, un duel directe, i El Collao amb l'Alcoià-Olot. En funció dels resultats, el Sabadell podria augmentar el seu avantatge o, per al contrari, tornar a la zona de descens en portes del decisiu Sabadell-Castelló de la següent jornada a la Creu Alta que es jugarà el dissabte 27 d'abril a les 6 de la tarda.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top