Ciutat

Natàlia Sànchez (CUP): “Quim Torra ha perdut tota la credibilitat”

Natàlia Sànchez durant la seva intervenció / ÓSCAR ESPINOSA

Centenars de persones s’han aplegat aquest matí a la plaça Creu Alta de Sabadell per a escoltar la presentació de les 208 candidatures de la CUP per a les pròximes eleccions municipals. A l’esdeveniment hi han intervingut els cupaires Carles Riera, Natàlia Sànchez, Ignasi Sabater i Guillem Cabra entre altres.

Riera ha reclamat la necessitat de reprendre l’autonomia de Catalunya que ha segrestat l’Estat espanyol. Aquest ha recordat que “estem més a prop del règim del 1978 que no pas d’exercir l’autodeterminació”. Natàlia Sànchez ha fet especial èmfasi en aquest tema expressant disgust cap a l’actual govern català, ja que, segons ella, Quim Torra “ha perdut tota la credibilitat”. Des de la CUP creuen que Torra “no està a l’alçada” del poble català perquè aquest “s’ha abandonat a l’Estat”. És per això que avui han reclamat la seva entrada als salons de plens dels diferents ajuntaments catalans. “Atreviu-vos!” ha instat Sànchez abans d’acabar el seu discurs.

A més de la queixa cap al govern català, durant l’esdeveniment s’ha destacat la importància de fer front als comportaments de caràcter racista, homofòbic o masclista. En concret, Silvia Pagès ha esmentat la reformulació i ampliació dels protocols contra la violència masclista i l‘aplicació de polítiques contra la LGTBIfòbia la qual, segons Pagès, el govern de Junts per Catalunya no es va atrevir a posar en vigor. “És urgent revertir la individualització i substituir-la per la inclusió social i la lluita contra les desigualtats” ha afirmat Pagès. L’esdeveniment ha acabat amb una foto de grup al crit de “Catalunya lliure”.

Comentaris
To Top