Ciutat

L’Ajuntament millorarà els patis de totes les escoles i escoles bressol públiques

El pati de l'escola Miquel Martí i Pol / VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament de Sabadell destinarà més de 345.000 euros per fer millores als patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics, a més de les escoles bressol municipals. En total es tracta de 50 centres -38 escoles, 11 escoles bressol i un centre d’educació especial-, i en ells es faran tres tipus d’actuacions: la instal·lació de jocs infantils -220.000 euros-, la millora o instal·lació de mobiliari -90.000 euros- i la jardineria, a la qual es destinaran a l’entorn de 35.000 euros.

Dins els jocs infantils, el projecte inclourà la ubicació de més d’una cinquantena de cabanes o casetes, 16 cuinetes, 8 trenets, una trentena de taules de jocs i unes 30 taules de ping-pong, a més d’estructures musicals o elements per a l’experimentació. Entre els elements de mobiliari, s’instal·laran una vintena d’umbracles de fusta amb malla d’ombreig, 45 taules infantils de pícnic, una quarantena de baguls de resina, 12 bancs de fusta, 7 casetes de jardí i també baranes.

El consistori ja ha decidit quines accions es faran a cada centre, i ara ha iniciat el procediment de licitació per tal que les empreses interessades a portar a terme les obres puguin presentar les seves ofertes. El període estarà obert fins al 28 de maig, i tota la informació sobre la licitació, les clàusules i el procediment d’adjudicació es pot consultar aquí.

Comentaris
To Top