ESPORTS

Cinc protagonistes de Binéfar en la primera ‘Nit dels jugadors’ que organitzen les penyes

Tanco i Lino recorden Binéfar com una experiència "inoblidable" / Lluís Franco

Hores abans del decisiu Sabadell-Ejea per la supervivència a la categoria, socis i simpatitzants del Centre d’Esports faran un viatge de quasi 35 anys enrere per rememorar un dels ascensos més emotius i celebrats en la història de l’entitat. Això és possible gràcies a la iniciativa de les 10 penyes del club, impulsada pel soci Gustavo Ruiz arran dels seus viatges a Bristol on va quedar impressionat de les festes que organitza cada any el Bristol Rovers -equip que vesteix d’arlequinat i està agermanat amb el Sabadell- amb els seus exjugadors.

Ara es pretén traslladar-ho cada any al Centre d’Esports. La idea és homenatjar jugadors de diferents èpoques, però en aquesta primera edició els cinc futbolistes van coincidir en el Sabadell 83/84 que va aconseguir l’ascens en la seva estrena a Segona Divisió B. Els sabadellencs Lino Gutiérrez i Francisco Gómez Tanco es veuran acompanyats de Cecilio Zunzunegui, Manolo Sánchez i Rafa Marañón, tres homes que van ser claus i també van connectar moltíssim amb l’afició.

La tarda de Binéfar serà l’estrella de la nit d’aquest dissabte al restaurant de Can Jonqueres. Més de tres mil seguidors sabadellencs van envair la ciutat d’Osca durant unes hores i van omplir de gom a gom el petit camp d’El Segalar en un partit trepidant que va acabar 3-4 i la celebració del títol i l’ascens sobre la mateixa gespa. “Va ser un dia inoblidable”, han explicat Lino i Tanco en una entrevista aquesta setmana en les pàgines de Diari de Sabadell. L’acte serà presentat pel conegut periodista i actual conseller arlequinat, Xavi Andreu, també protagonista a Binéfar amb la retransmissió en directe per Ràdio Sabadell amb una anècdota també força curiosa. Nit de nostàlgia pels arlequinats. S’espera una presència d’unes 120 persones.

Comentaris
To Top