ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Hem fet un pas molt gran”

Nico i Pajarero celebrant la victòria / Lluís Franco

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la victòria aconseguida davant l’Ejea (1-0).

Sobre el triomf: “Hem fet un pas molt gran tot i que encara no està res fet. Aquesta victòria és molt important perquè ens fa dependre de nosaltres. Ara hem d’estar tranquils i a partir de demà a treballar pel partit d’Olot”.

Guió del partit: “L’Ejea ha estat l’equip que més problemes ens ha posat des de la meva arribada. La segona meitat si que és cert que ens ha costat una mica perquè jugar amb aquesta ansietat no és fàcil i no hem sabut trobar els espais. Tens molta por a perdre. Haurem d’analitzar coses”.

Solidesa defensiva: “Tot i el que ha passat a la segona meitat no hem patit, exceptuant l’ocasió al final de la primera meitat”.

El paper de l’afició: “El jugador sent la gent molt a prop i espero que diumenge estiguin amb nosaltres. És un partit vital pel club”.

Óscar Rubio: “Haviem de guanyar si o si”

Importància del triomf: “Avui sabiem que haviem de guanyari si o si. Son partits de molta tensió i tot i això, ells no ens han generat massa peroll. Ha estat el run-run”.

L’autor del gol: “Estic molt content. Si havia d’escollir un dia per estrenar-me era avui després d’estavellar tres pilotes al pal”.

El Sabadell guanya l’Ejea patint i depèn d’ell per salvar-se (1-0)

Comentaris
To Top