Ciutat

El 17è Concurs de Colles Sardanistes aplega centenars de persones a la plaça de Sant Roc

La plaça de Sant Roc ha reunit les millors colles sardanistes amb motiu del 17è Concurs de Colles Sardanistes i, també, del Campionat de Catalunya de la categoria Gran així com el Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines de la categoria Veterans.

En total, 15 colles s’han reunit durant el matí per a demostrar les seves habilitats com a colla sardanista. Mentre la cobla de la Marinada posa la música a l’esdeveniment, el jurat es passeja entres les colles mentre aquestes ballen. El punteig, les pauses i els temps són només alguns dels aspectes que el jurat té en compte.

/ LLUÍS FRANCO

Pel que fa al campionat de Catalunya, només 7 colles de diferents punts de Catalunya es disputen el premi final. Segons Àngels Nuez del grup sardanista sabadellenc Mirant al Cel, totes les colles que es disputen el campionat “tenen molt de nivell”. “Les sardanes són un esport i tenen la seva complicació”.

Finalment, la colla Mare Nostrum ha estat la guanyadora del Campionat de Catalunya de la categoria Gran. En segon lloc ha quedat la colla Violetes de Bosc de Barcelona. seguida de Mans Amigues de Cassà de la Selva, Riallera de Vic i per últim, la colla sabadellenca Mirant al Cel, que ha quedat cinquena.

Aquests són els resultats de les categories restants:

Categoria campionat Territorial matí:

  1. Llaç d’Amistat, de Moià
  2. Sabadell, de Sabadell
  3. Entre Boires, de Vic
  4. Encara hi som, de Vilanova i la Geltrú

Lliures grans:

  1. Horitzó
  2. Blanca Espurna

Lliures veterans:

  1. TRENC d’alta
  2. Sempre Laietana, de Barcelona

Lliures juvenils:

  1. Cabirols, de Sabadell

Lliures alevins:

  1. Trapelles, de Sabadell

Comentaris
To Top