Vallès

Ciutadans denuncia l’ajuntament de Sant Cugat per presumptes adjudicacions irregulars

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, atén els mitjans a Sant Cugat amb el candidat de Cs al municipi, Aldo Ciprian / ACN

Ciutadans ha denunciat davant de Fiscalia unes presumptes adjudicacions irregulars que va fer l’Ajuntament de Sant Cugat a particulars i entitats, i que ascendirien a un total d’1,4 milions d’Euros. “És un escàndol que el PdeCat segueixi robant”, ha assegurat el portaveu de C’s al Parlament, Carlos Carrizosa, qui ha anunciat aquesta demanda en una atenció als mitjans amb l’alcaldable de la formació al municipi, Aldo Ciprián.

Segons l’ACN, a la denuncia presentada per la formació taronja alerta que l’Ajuntament hauria demanat crèdits per pagar serveis “perfectament programables” i “gens imprevisibles”, que s’haurien atorgat sense fer concurs previ.

Carrizosa ha explicat que en un informe de l’interventor general de l’Ajuntament s’advertia de contractacions que s’haurien fet de forma il·legal”. Per un altre cantó, Ciutadans demanarà a la Sindicatura de Comptes tota la informació relacionada amb aquestes presumptes contractacions irregulars “perquè aquestes corrupteles que es cometen en els ajuntaments catalans, deixin de cometre’s”.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top