Ciutat

Els barris, la principal aposta del programa de Ciutadans

Adrián Hernández i José Luis Fernández durant la presentació del programa de Cs / D.S.

“El nostre programa està centrat en reduir les desigualtat entre barris i entre persones”. Així ha definit l’alcaldable de Cs, Adrián Hernández, les propostes de la seva formació per Sabadell. “Som possibilistes, sense prometre inversions que no es podran fer” ha garantit el cap de llista.

En matèria educativa, Cs es compromet a “reduir els preus” de les escoles bressol i la construcció de l’escola bressol de la Concòrdia. Pel que fa a la reactivació econòmica, la formació taronja proposa el pla anual de polígons industrials. Hernández també ha parlat dels plans integrals de barri: “volem invertir el que no s’ha invertit durant els últims vuit anys”, ha assegurat. En aquest sentit, l’aposta del grup és la neteja viària, seguretat, rehabilitació d’edificis i la inversió a l’espai públic.

El cap de llista també ha plantejat la necessitat de “recuperar la confiança en la Policia Municipal” i promet revifar la inversió per ampliar el cos policial policial si Cs governa durant proper mandat. També busca ampliar el personal de neteja. En un missatge “tranquil·litzador” als treballadors d’SMATSA, Hernández ha garantit que “no s’hauran de preocupar per lluitar pels seus drets laborals a l’Ajuntament”.

Les inversions

Un espai poliesportiu als Merinals, l’espai socioeducatiu al sud i l’esperada biblioteca al districte cinc són inversions que també té present el grup taronja per als propers quatre anys. “Enganyaríem als ciutadans si prometéssim la transformació de la Gran Via i la construcció de les rondes [nord i sud] es podrien fer durant el mandat que ve”, considera. Sense descuidar la tònica de Cs, el cap de llista també ha recordat que la formació garanteix “la neutralitat” de l’espai públic.

D’altra banda, pel que fa a les polítiques tributàries, Hernández es compromet que “per cada euro d’impostos que pugi Pedro Sánchez, nosaltres el reduirem mitjançant l’IBI i l’impost de vehicles“.

Herències del “govern de transformació”

La formació política no està disposada a coofinançar la construcció de la residència del Sud. “És competència de la Generalitat, negociarem el compromís pel retorn d’aquesta partida o pactarem inversions per Sabadell a canvi”, ha exposat Hernández.

Comentaris
To Top