Esports

El Club Tennis Sabadell celebra el 90è aniversari amb intensitat

El president August Serra, directius i els patrocinadors del 90 Aniversari/Ll. Franco

De celebració. El Club Tennis Sabadell, fundat l’any 1929, celebra el seu 90 Aniversari i ha preparat un intens i variat programa d’activitats “amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat a l’entitat”, segons paraules del seu president August Serra. En un moment de màxima competència per part de centres especialitzats i gimnasos, Serra va voler subratllar el concepte de “fidelitat” a un club amb història que ofereix una gran diversitat de possibilitats als seus 2.650 socis actuals.

Precisament l’evolució del Club de Tennis ha estat clau per arribar als 90 anys de vida. “El primer gran pas va ser la compra dels actuals terrenys per part d’uns autèntics visionaris perquè això era la perifèria de la ciutat i ara és un punt privilegiat. I en la dècada dels 90 vam poder superar una gran davallada de socis gràcies a una important inversió que ens va permetre convertir l’entitat en un club poliesportiu amb unes excel·lents instal·lacions, ara mateix entre les 10 millors de Catalunya”, va destacar August Serra en l’acte de presentació del programa d’actes que estarà obert a tota la ciutat.

Aquest dijous s’obre amb una interessant conferència sobre la nutrició esportiva a càrrec de la biòloga i màster en Nutrició, Silvia Escorihuela, i el triatleta sabadellenc Miquel Blanchart. Els actes són diversos i s’engloben entre l’apartat social, esportiu, cultural i solidari. Destaca, per exemple, la Diada del 90 Aniversari que se celebrarà l’1 de juny amb una festa Holi, un Màster Class Zumba, X Hores de tenis i pàdel i una gran fideuada. També es farà una jornada de mini-tenis al carrer durants els actes de la Festa de l’Esport Sabadellenc o un Campionat de pàdel patrocinat per Stern Motor-Mercedes Benz. El sopar commemoratiu de l’Aniversari serà el dia 14 de juny.

El torneig més singular serà el 6 de setembre amb un Campionat de tenis amb unes característiques molt peculiars. Es jugarà amb uniforme blanc i raquetes de fusta de l’època. Un gran repte pels seus participants. Els patrocinadors principals d’aquest 90 Aniversari són Banc Sabadell, Neteges Muñoz, Mercedes Benz-Stern Motor i Ramar i els col·laboradors són Instal·lacions Relsa, Constel, Domenéch Advocats i Bardet.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top