DS MOTOR

Mercedes-benz dona la benvinguda a l’EQC

Nou model EQC
Nou model EQC / CEDIDA

Stern Motor, el concessionari oficial de Mercedes-Benz a Sabadell, va ser a la presentació del nou EQC, el primer automòbil elèctric de la nova marca EQ de la firma alemanya. Sota el nom The Electric Sunrise, l’esdeveniment va comptar amb la presència de Roland Schell, president de Mercedes-Benz Espanya. i del pilot de Formula 1 de l’escuderia Mercedes-AMG Petronas, Valtteri Bottas.

El màxim responsable de la marca va afirmar que “EQ és més que la nostra nova marca, és un ecosistema de solucions de mobilitat elèctrica que abasta productes i serveis com tecnologies i innovacions. EQ és sinònim de mobilitat elèctrica intel·ligent, de disseny atractiu, d’una conducció fora del comú i de màxima seguretat”, va sentenciar Schell davant  més dos centenars d’assistents congregats a la cúpula del centre comercial de Las Arenas durant l’acte de benvinguda.

Moment de la presentació de la marca EQ

Moment de la presentació de la marca EQ / CEDIDA

“Divertit com un bon avançament”

El protagonista de la presentació va ser el nou EQC, primer integrant d’una nova família de models 100% elèctrics de la marca EQ. Bottas, que segons va explicar ja condueix un EQC, va assegurar que “conduir un elèctric és molt divertit, tant com un bon avançament en les últimes voltes de la carrera”, va assegurar.

La nova joia de Mercedes, a més dels atributs característics de la marca, ofereix un elevat dinamisme, gràcies els seus dos motors elèctrics –un a cada eix– amb una potència total de 3oo kW (400 cv) recarregables amb una potència màxima de fins a 110kW, emprant uns 40 minuts per un increment del 10 al 80 per cent de càrrega.

Amb aquest salt qualitatiu amb l’arribada de l’EQC, s’espera que l’any 2022 tota la gamma de turismes estigui a punt per ser electrificada.

Comentaris
To Top