DS MOTOR

El nou GLE demana pas

L’exterior i l’interior del nou GLE. Destaquen les dues pantalles de 12,5 polzades i el maleter enorme

Dissenyat per ser referent. Mercedes-Benz continua renovant tota la seva gamma de vehicles buscant una línia més esportiva sense deixar els valors que han fet d’aquesta marca una de les més exclusives del mercat. Amb l’arribada de la quarta generació del GLE, queda clar que definitivament Mercedes-Benz vol deixar enrere l’estereotip de cotxe senyorial i anar a buscar un públic més jove. Antigament conegut com a Classe ML, aquest SUV premium destaca per un look més juvenil, gràcies, en gran part, a un frontal més agressiu i uns fars multibeam led –opcionals– que acaben de vestir la part davantera d’aquest vehicle. A més, una de les altres novetats, i seguint la línia del Classe A amb una major obertura de càrrega amb els fars tallats en dos segments, ofereix un gran maleter amb capacitat superior als 800 litres i amb l’opció d’una tercera fila de seients (5+2).

Aquest (gran) smartcar estrena un widescreen marcat per la tecnologia d’última generació. Dues pantalles de 12,5 polzades vestiran l’interior del nou model. Tanmateix, i com no podia ser d’altra manera, destaca el Mercedes-Benz User Experience, conegut com a , que facilitarà al conductor una conducció més segura oferint tota mena d’informació sense necessitar desatendre el volant ni la visió de la carretera. Tanmateix, i no menys important, Mercedes-Benz ha decidit fer un pas més enllà incloent el sistema E-Active Body Control, una innovació de suspensió neumàtica que permet controlar de manera individual cada amortidor per evitar qualsevol irregularitat a la carretera.

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

L’exterior i l’interior del nou GLE. Destaquen les dues pantalles de 12,5 polzades i el maleter enorme / LL. FRANCO

Acabats

Mercedes-Benz ofereix tres paquets molt complets amb opcions per a tots els gustos: el night, en què destaca la carcassa dels retrovisors en negre brillant (+444 euros); el premium, amb els
fars multibeam led o la càmera d’aparcament de 360 graus, entre altres opcions (+2.290 euros); i el prèmium plus, el més complet,
amb el sistema d’obertura, tancament i encesa del vehicle sense clau o el sostre escorredor panoràmic, entre altes complements (+ 5.827 euros).

Motorització

De moment, el nou GLE està disponible en tres motoritzacions dièsel i una en gasolina. La més econòmica és la 300d 4MATIC (245 cv) a partir de 51,600 euros i la més potent (450 4MATIC) de 367 CV a partir de 85.000 euros.

Comentaris
To Top