Publicitat
DS MOTOR

Èxit de novetats a l’automobile

Fotografia d’automòbils a la Fira de Sabadell en anys anteriors
El Saló celebra el 100è aniversari amb una clara tendència cap al vehicle elèctric / LLUÍS FRANCO

MAZDA CX-30, el nou SUV de Mazda a mig camí del CX-3 i CX-5, aterra amb força

Saló automobilisme

Aprofitant l’Automobile de Barcelona, Mazda va donar la possibilitat als assistents de contemplar, per primera vegada, el Mazda CX-30 en territori nacional després de presentar-se en societat en el passat Saló de Ginebra. Aquest SUV compacte disponible a partir de 27.575 euros, està a mig camí del CX-3 i CX-5. De 4,40 m de longitud, 180 cm d’amplada i 153 cm d’alçada, llueix un disseny que permet fer un pas més en l’evolució de la marca japonesa en el llenguatge KODO. És a dir, crear línies pures, imponents i refinades. El nou Mazda, que no es podrà adquirir fins a finals d’aquest any, equiparà una tecnologia de seguretat activa i-Activsense i el sistema de tracció integral i-ACTIV. Les motoritzacions disponibles inclouen un propulsor Skyactive-X que proporcionarà 180 CV. / MAZDA

BMW Sèrie 7, canvis estètics mantenint la identitat d’una berlina de luxe

Saló automobilisme

La marca muniquesa ha presentat una nova versió del Sèrie 7, la joia de la corona de BMW en el segment dels cotxes de gran luxe. Mantenint les dues variants de grandària, la part frontal ha experimentat alguns canvis com el capó més ressaltat. Tanmateix, i com no podia ser d’altra manera en els models BMW, la personalització ofereix múltiples possibilitats: des del paquet M, fins el pack Shadow passant pel pack pure Excellence. L’interior d’aquesta berlina desprèn luxe i confort. Pel que fa motoritzacions, el nou Sèrie 7 més potent equipa un motor 6.6 V12 de 585CV (M760Li xDrive) i en dièsel, disposa de tres versions, totes elles, amb un motor 3.0 de sis cilindres que poden proporcionar fins a 400CV/ BMW

FERRARI Maranello presenta l’F8 Tributo, el biplaça V8 més potent del ‘cavallino rampante’

Saló automobilisme

El concessionari Cars Gallery, del grup QUADIS, va presentar en societat el nou model de Ferrari, l’F8 Tributo, un homenatge al motor V8 del cavallino rampante més potent de tots els temps. Aquesta berlina biplaça amb motor central-posterior té 720 CV i és capaç de passar de 0 a 100 amb tan sols 2,9 segons. El nou F8 Tributo se situa com el successor directe del 488 GTB amb 40 quilos menys i amb una estètica més agressiva i radical. Tanmateix, inclou el característic S-Duct al capó per millorar el flux d’aire. / QUADIS

HYUNDAI Hyundai va més enllà amb l’arribada del Nexo

Saló automobilisme

La marca sud-coreana ha fet un pas més en el món del motor en presentar en societat el Hyundai Nexo, el primer automòbil d’hidrogen que arribarà a Espanya. Aquest vehicle conté una pila de combustible que té la missió de transformar l’hidrogen en electricitat, clau perquè el vehicle funcioni. El Nexo, de 4,6 metres de grandària i amb un aspecte de crossover, té una potència màxima de 163cv amb una autonomia de 600 quilòmetres i és capaç d’arribar als 180 km/h. Aquest salt de la marca en territori espanyol, però, haurà d’anar acompanyat d’una política d’estacions d’hidrogen perquè aquesta nova possibilitat sigui un èxit en els pròxims anys. / HYUNDAI

FIAT La nova família 500 més especial de la marca italiana

Saló automobilisme

Fiat està d’aniversari i ha decidit que la millor manera de celebrar els 120 anys de la fàbrica italiana és dissenyar una edició commemorativa del 500, 500X i 500L. En aquest saló, Fiat ha presentat el 500X (120 CV), 500 (69 CV) i 500L amb 95 CV. Aquests vehicles llueixen una carrosseria denominada Tuxedo, una característica nova per al 500X que, juntament amb altres detalls com la tapisseria interior, donar un toc diferencial amb motiu d’aquesta efemèride. / FIAT

TOYOTA El retorn del GR Supra, un dels esportius més mític

Saló automobilisme

KIA E-Niro, el primer ‘crossover’ 100% elèctric

Saló automobilisme

Kia continua amb el seu compromís amb el medi ambient després de presentar el tercer vehicle de la família Niro. Aquest SUV 100% elèctric de la marca coreana té unes prestacions molt competitives, i ofereix fins a 455 quilòmetres d’autonomia -600 per ciutat-, en la versió més potent de 204 CV amb una bateria de 64 kWh, i de prop de 300 km en la versió més econòmica de 136 CV. Aquest crossover està disponible a partir de 35.000 euros. / KIA

Publicitat
Comentaris
To Top