Ciutat

Ciuró diu: “Sabadell no ha cedit habitatge perquè l’Ajuntament no ho ha gestionat”

Francesc Baró i Lourdes Ciuró al barri de Gràcia aquest matí / CEDIDA

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró ha manifestat, aquest matí al barri de Gràcia, que promourà més cessió d’habitatge i vetllarà pel dret a l’habitatge. Ciuró s’ha mostrat en contra de les ocupacions il·legals i ha afegit que “això s’ha d’acabar”. Ha dit que al barri de Gràcia funciona “l’efecte crida” en termes d’ocupació il·legal i ha proposat una regidoria d’habitatge que promourà “més cessions “, ja que segons Ciuró, Sabadell a diferència d’altres municipis de l’entorn, ha fet poca cessió d’habitatge “L’únic edifici que s’ha cedit és el de Sant Ferran, però ha estat la Generalitat qui ho ha gestionat”, diu Ciuró.

Lourdes Ciuró atribueix aquesta pobresa de cessions a la mala gestió de l’actual equip de govern. En altres ocasions la candidata de Junts per Sabadell, ha críticat la tèbia oposició del govern local davant algunes ocupacions que s’han produit a la ciutat.

També ha llençat la promesa de posar a disposició de la ciutat una bossa d’habitatge per a joves amb lloguers que no superin els 450 euros al mes.

Picar l’ullet al barri de Gràcia

Lourdes Ciuró ha visitat aquest matí el barri de Gràcia i s’ha instalat a la plaça del Treball des d’on ha llançat la proposta  “d’impulsar un espai de co-treball cultural, artístic i de creació a la fàbrica Sallarès i Deu per a que artistes de tota mena puguin tenir un lloc per crear i exhibir”, ha dit.

Considera que a la ciutat, hi ha molt talent i que tots els artistes sabadellencs ” han de poder demostrar el seu treball a la ciutat”. D’altra banda l’alcaldable de Junts per Sabadell, proposa un canvi d’usos per  utilizar espais buits de la zona “perquè s’hi puguin establir comerços singulars a les cases baixes que actualmente hi ha”.

En aquest sentit Ciuró afirma que aquest plantejament ve reforçat per la idea d’instaurar un mercat a l’entorn de la plaça del Treball “on s’hi puguin exhibir, entre altres, les obres que es farien al Sallarés  i Deu”.

Comentaris
To Top