ESPORTS

Josu Ozkoidi rep el trofeu com a millor jugador de la temporada

El basc va rebre el trofeu de mans d'Eli Peñalver, gerent de Disnova/Lluís Franco

El Centre d’Esports ha entrat de ple en la lliga dels despatxos una vegada aconseguida la permanència a Segona Divisió B. Abans, però, plantilla, cos tècnic i alguns components del Consell es van reunir en el restaurant Rambla de la nostra ciutat en un dinar amb olor de comiat. Tot apunta a una renovació profunda de la plantilla i molts jugadors tenen assumit que el d’Olot va ser el seu últim partit com arlequinats. El club encara no ha comunicat res oficialment i serà en el transcurs d’aquesta setmana quan parli amb els futbolistes afectats per resoldre la seva situació. Alguns acaben la seva vinculació aquest 30 de juny, però també n’hi haurà altres amb contracte amb vigor que no entren en els plans de la direcció esportiva que encapçala José Manzanera.

Dels 21 jugadors que han acabat la temporada, fins a 13 podrien deixar l’entitat. Són segures les baixes dels cedits: Nico (torna a l’Extremadura), Mariano (Sevilla), Cobo (Real Madrid), Antonio Domínguez (Valladolid) i Pol Ballesteros (Nàstic Tarragona). A ells es poden afegir jugadors que ja han acabat un cicle i potser fins i tot la seva carrera professional com el capità Migue González i Felipe Sanchón. D’altra banda, Gato, Arturo, Edgar, Roberto, Romans i el jove David Acedo també estarien en la llista de probables baixes, amb els dubtes d’Ángel Martínez i Óscar Rubio entre els veterans. Ara mateix, els que tenen més possibilitats de continuar en el projecte 2019/20 -sigui perquè tenen contracte en vigor o el club els hi vol oferir la renovació- serien Aleix Coch, Fernando Pajarero, Adri Cuevas, Josu -sempre que s’arribi a un acord i no surtin ofertes superiors- i Pedro Capó. De totes maneres, s’obre un període de suspens, a l’espera de les reunions que mantindrà el club amb tots els futbolistes aquesta setmana.

Josu, distingit

Una de les alegries de la temporada ha estat l’excel·lent rendiment de Josu Ozkoidi. El basc, en teoria un home d’atac, es va adaptar de meravella a la posició de lateral esquerre on el va ubicar l’extècnic arlequinat Toni Seligrat després del fluix inici de lliga de Valentín Merchán. Amb projecció ofensiva i una lluita impagable, s’ha convertit en una peça clau jugant un total de 35 partits. En el dinar de final de temporada, Josu va rebre el trofeu que patrocina Estrella Damm i Disnova Sabadell de mans d’Eli Peñalver, gerent de Disnova i gran seguidora del Centre d’Esports, que l’acredita com el jugador escollit pels seguidors i mitjans de comunicació com el més destacat del curs 18/19.

Comentaris
To Top