Ciutat

Adrián Hernández (Cs): “Traurem millors resultats del que vaticinen les enquestes”

Adrián Hernández, alcaldable de Ciutadans, votant a un col·legi electoral de la Roureda / D.S.

“Pujarem en regidors, sortim a guanyar i traurem millors resultats del que vaticinen certes enquestes”. Així de segur s’ha mostrat el candidat a l’alcaldia Adrián Hernández (Ciutadans) després d’exercir el seu vot al casal de Gent Gran de la Roureda. Ho ha fet acompanyat d’alguns dels seus companys de partit i com a apoderat.

L’alcaldable de Ciutadans (Cs) ha convidat a la ciutadania a acudir als col·legis electorals per decidir “qui liderarà les propostes pels seus problemes més propers”. El líder de la formació taronja s’ha mostrat orgullós de la campanya de Cs i ha assegurat que venen amb “moltes ganes de treballar”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top