Ciutat

Marta Farrés (PSC): “Esperem poder tornar a celebrar els resultats de les eleccions com vam fer el 28 d’abril”

Marta Farrés votant al col·legi electoral Pau Casals / MARIA POVEDA

La candidata a l’alcaldia del PSC, Marta Farrés, ha votat al col·legi electoral Pau Casals pels volts de les onze del matí.
Farrés ha fet una crida al vot tot desitjant veure molt moviment als col·legis electorals. “Esperem poder tornar a celebrar els resultats de les eleccions com vam fer el passat 28 d’abril i continuar aquesta onada de canvi també a Sabadell”.

De cara l’endemà de les eleccions, Farrés assegura que el partit continuarà amb “la mateixa actitud” tranquil·la de sempre. “Ens hem caracteritzat per dur a terme una campanya electoral elegant i sense crispacions, per part nostre trobareu la mateixa actitud sigui quin sigui el resultat” ha declarat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top