Ciutat

Ja es coneixen els finalistes de la 66a edició de la Festa de l’Esport

El Teatre Principal acollirà divendres la principal gala esportiva de Sabadell

Foto de família entre els representants de les entitats i esportistes a la Casa Duran / Lluís Franco

Aquest dimarts a la tarda s’ha celebrat a la Casa Duran l’acte de reconeixement a les entitats i esportistes finalistes de la 66a Festa de l’Esport. Conduït pel periodista sabadellenc Sergi Garcés i amb la presència de la regidora d’Esports en funcions, Marisol Martínez, s’han donat a conèixer les 10 entitats i esportistes finalistes i els premiats del Premi Fundació Club Natació Sabadell i El Corte Inglés.

En el discurs protocolari, molt breu però a la vegada molt sentit, Martínez, que travessa un moment complicat després dels resultats a les eleccions, ha confessat que tot i això continua sentint-se “orgullosa de la ciutat”. En la mateixa línia ha volgut agrair “l’esforç i la resiliència” de les entitats i dels esportistes per tot “el treball que això suposa”. Amb un cert nerviosisme, tal com ha reconegut, Martínez abandona el consistori després de quatre anys a la regidoria d’Esports “treballant per un esport millor, impossible sense el suport de tots vosaltres”, ha conclòs.

Durant l’acte en si, el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí ha lliurat el Premi Fundació Club Natació Sabadell a Òscar Puig Ferrer -a títol pòstum-, Josep Maria Sabaté i Farré i Miquel Farré, tots tres per la seva dedicació i entrega en el món del bike trial, futbol i ciclisme. Tanmateix, David Rodríguez, responsable de Comunicació de El Corte Inglés, ha estat l’encarregat de lliurar el Premi El Corte Inglés a la promoció de l’Esport a les següents 10 entitats: Creu Alta Bàsquet Club, Club Esportiu Sant Nicolau, Club Esgrima Jaume Viladoms, CE Sabadell (inclusiu), Can Rull RT, EF Sabadell, Club de Futbol Sala Amics del Pou-Nou Escorial, FS Sabadell Femení, A.E. Can Deu i Falcons Sabadell.

Els 10 finalistes

Garcés també ha donat a conèixer els 10 esportistes finalistes de la 66a Festa de l’Esport: el ciclista David de la Cruz, campió amb el TeamSky a la classificació per equips del Giro 2018; el jugador de futbol Cristian Tello, participant a l’Europa League amb el conjunt verd-i-blanc; la portera de futbol platja, Maria José ‘Mariajo’ Pons, sotscampiona de l’Eurocopa; el jove jugador d’handbol, Aleix Gómez, campió de la Super Globe amb el FC Barcelona; la nedadora de natació artística del Club Natació Sabadell, Emma García, campiona en el campionat d’Espanya; el nedador de l’entitat nedadora, Marc Sánchez, campió i i rècordman d’Espanya en els 200 M estils; la surfista de neu, Queralt Castellet, campiona de la Copa del Món a Colorado (EEUU); el waterpolista de l’Astralpool CN Sabadell, Sergi Cabanas, sots campió d’Europa amb la selecció espanyola a l’Europeu de Barcelona. I per últim, les dues waterpolistes, Anni Espar i Maica García, sotscampiones d’Europa amb el Club Natació Sabadell.

En darrer lloc, s’ha fet el lliurament d’una placa a les 10 entitats finalistes d’enguany: Joventut Atlètica, Sabadell Nord F.C., Club Gimnàstic de Catalunya, OAR Gràcia, Motor Club Sabadell, Unió Excursionista de Sabadell, C.E. Escola Pia, Club Triatló, Cercle Sabadellès 1856 i Club Tennis Sabadell.

El veredicte, divendres

Divendres, a partir de les 19 hores al Teatre Principal, es donarà a conèixer els esportistes i entitats guanyadores d’enguany.

Comentaris
To Top