Esports

Juan José Murillo (Sabadell Nord) rebrà el Premi Panathlon

Murillo és mantejat pels jugadors del Sabadell Nord després de la permanència Primera Catalana/Ó. Espinosa

El Panathlon Club Sabadell ha fet públic la concessió del Premi anual pel vicepresident del CF Sabadell Nord, Juan José Murillo. D’aquesta manera vol premiar la seva dilatada trajectòria en el món del futbol modest, primer en el CF San Julián i des de la fusió dels clubs de la zona, en el Sabadell Nord, on ha pogut viure l’històric ascens a Primera Divisió Catalana i ara, la permanència.

Murillo agafa el relleu del muntanyenc Carles Capellas i recupera el protagonisme del futbol, esport que no es veia representat en el Premi Panathlon des del 2009 amb el mític Joan Murtró. L’acte de lliurament del guardó serà el 2 de juliol en el transcurs de la tradicional festa de l’entitat que ara presideix Josep Masip.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top