DS MOTOR

Nit de pel·lícula amb Lexus Sabadell

Aspecte de la Masia Rosàs de Sant Cugat, espai on el concessionari del grup Vallescar va celebrar la vetllada amb la presència de 300 assistents
Aspecte de la Masia Rosàs de Sant Cugat, espai on el concessionari del grup Vallescar va celebrar la vetllada amb la presència de 300 assistents / CEDIDA

Lexus Sabadell està d’enhorabona. El passat 28 de maig, de la mà de Leonardo Carluccio, director general de Lexus Espanya, el concessionari del grup Vallescar, amb el gerent Josep Maria Sala al capdavant, va rebre el guardó del premi Kiwami 2018, un premi prestigiós que s’atorga a aquells centres –més de 300 arreu d’Europa– que han destacat pel seu nivell d’excel·lència en el tracte amb el client. Aquest reconeixement va estar emmarcat en el concert de música de cine que va oferir l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) titulat De pel·lícula!, celebrat a la Masia Rosàs de Sant Cugat del Vallès amb la presència de 300 assistents. Un espectacle que va comptar amb la interpretació de les millors bandes sonores dels últims 20 anys.

Berlina i ‘crossover’

L’acte de Lexus Sabadell va comptar amb dos convidats especials: els dos nous models de la marca premium de Toyota : el Lexus UX 250h i el Lexus ES 300h. Dues noves joies que han entrat amb força en el sector dels crossovers i de les berlines de gamma alta, respectivament. Uns vehicles que van despertar la curiositat dels assistents i va servir per posar la cirereta a una nit de pel·lícula.

Josep Maria Sala, gerent de Lexus Sabadell, amb el guardó Kiwami 2018

Josep Maria Sala, gerent de Lexus Sabadell, amb el guardó Kiwami 2018 / CEDIDA

Comentaris
To Top