Ciutat

Revetlla i tradició a la festa major de Poblenou

Música, activitats infantils, focs i ball a dojo. Aquest cap de setmana el barri de Poblenou de la Salut serà el protagonista i celebrarà, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, la seva festa major de barri. Per començar, els tradicionals correfocs donaran el tret de sortida a la jornada festiva, que començarà divendres a les 22.30 h. Més tard se celebrarà l’habitual elecció de la pubilla i míster 2019, que acabarà amb l’actuació de la Tuna de Sabadell. Dissabte es dedicarà tota la nit al Show 2019, una activitat molt característica del barri que fa més de 27 anys que se celebra. Es tracta d’una nit dedicada a l’espectacle, protagonitzada pels mateixos veïns del barri amb una actuació en playback que s’ha assajat durant tot l’any.

Un espectacle de la festa major de l’any passat / LLUÍS FRANCO

El diumenge la festa també es concentrarà a la nit. Els veïns que ho vulguin celebraran la revetlla de Sant Joan amb l’actuació del grup flamenc Los Chirris i amb l’actuació de DJ Samu, que s’allargarà fins a les 2 h aproximadament.

Dilluns serà un dia dedicat especialment a la canalla del barri de Poblenou. Des de les 10 h del matí hi haurà castells inflables per a la mainada i al migdia està prevista una festa de l’escuma per ajudar a superar la calor de l’estiu. La festa major es donarà per acabada amb un concurs de paelles, que clourà amb una gran paellada popular. Una remullada popular posarà el punt final a les celebracions.

L’elecció de la pubilla i el míster

Una forma tradicional de captar als joves del barri és l’elecció de la pubilla i el ‘míster’ del 2019, un concurs per als joves majors d’edat on es valora la bellesa i la simpatia dels pretendents. Tots aquells joves de més de 18 anys que ho vulguin es poden presentar per ser jutjats per un públic que determinarà qui guanyarà aquest títol.

Comentaris
To Top