ESPORTS

El Sabadell no cobrarà res per Pol Roigé i es confirma la renovació de Néstor

Néstor Querol va ser el màxim golejador la passada temporada amb 6 gols/Ll. Franco

L’ascens del Mallorca a Primera Divisió no suposarà cap ingrés afegit pel Centre d’Esports. Tot venia per una clàusula en el contracte de traspàs del jugador arlequinat Pol Roigé al club illenc en el mercat d’hivern de la temporada 15/16. El Mallorca va abonar uns 150 mil euros i s’estipulava una quantitat (50 mil euros) en cas d’assolir la Primera Divisió. L’ascens s’ha confirmat aquest cap de setmana després de superar al Deportivo de la Corunya per 3-0, però el Sabadell no rebrà res. El motiu és que Pol Roigé no ha tingut fitxa amb el Mallorca aquesta temporada perquè ha jugat cedit en l‘Hèrcules d’Alacant de Segona B. De fet s’ha enfrontat al conjunt arlequinat. La clàusula, segons fonts consultades per Diari de Sabadell, només era efectiva en cas d’estar inscrit federativament en el club de Ses Illes.

D’altra banda, aquesta setmana oferirà els primers moviments en la plantilla 19/20. El primer ha estat la confirmació oficial de la renovació de Néstor Querol, un dels homes claus de la passada temporada. De fet, va ser el màxim golejador de l’equip arlequinat amb 6 gols juntament amb Arturo. Pedro Capó també té la proposta sobre la taula i el Sabadell és la seva primera opció, però el polivalent jugador illenc vol valorar totes les possibilitats. Ángel Martínez és el tercer jugador a qui s’ha ofert la renovació i s’espera la seva resposta. Podria tenir altres propostes, una del Llagostera.

El tema de fitxatges avança més lentament. El club ha llençat diverses propostes i ara cal esperar. En alguns casos, les converses es troben en la recta final i es podria confirmar alguna operació en els pròxims dies. La plantilla 19/20, amb Antonio Hidalgo i Juvenal al capdavant, iniciarà la pretemporada el dia 15 de juliol i el primer partit amistós podria ser el 27 o 28 de juliol contra l’Al-Sadd que ara dirigeix Xavi Hernández a terres gironines on l’equip de Qatar es trobarà fent una estada de pretemporada.

Comentaris
To Top