Diners

L’onada de calor marca negativament l’inici de les rebaixes d’estiu

La campanya de rebaixes d’estiu ja està en marxa des d’aquest divendres passat i duraran fins al 31 d’agost. Són dates “recomanades”, ja que des de fa uns anys la liberalització dels horaris comercials permet que els dies en què es poden fer aquestes ofertes siguin més variables. Les altes temperatures d’aquests dies han afectat negativament les vendes, segons diversos establiments.

Publicitat de les rebaixes al carrer de Sant Antoni / D.S.

A la botiga de moda per a dones Cots, al carrer de Sant Antoni, María Pajares explica que van començar les rebaixes uns dies abans de divendres. Aquest primer cap de setmana creu que ha anat bastant bé perquè “esperàvem vendre molt menys, tot i la calor ha estat prou bé”. Sobretot, les clientes s’han emportat peces lleugeres, “vestits molt frescos, coses de lli, tirants”, etc.

La valoració és similar a la botiga de roba per a la llar Textura, al mateix carrer. Des d’allà, Lorena Bonil coincideix amb Pajares amb què la calor ha marcat aquests dies, tot i així aquí no ha anat tant bé. “Divendres al matí va anar molt bé, però a la tarda per la calor no vam tenir les vendes esperades”, explica Bonil.

Al Colonial del Centre van començar les rebaixes dijous, i aquest cap de setmana “hem notat molt la baixada de les vendes per les temperatures”, apunta l’encarregada de la botiga, Eli Salas. En aquest establiment de la plaça del Doctor Robert (Centre), calculen que aquest cap de setmana han tingut una afluència de 100 persones menys per dia respecte un altre període similar.

Diferenciar-se

Per María Pajares, que les grans superfícies ja faci dies que tenen rebaixes no els afecta perquè creu que fan un producte prou diferenciat perquè no passi. Laura Bonil, per la seva part, manté que durant tota la temporada fan promocions per poder “potenciar” la venda de diferents productes; mentre que Eli Salas assegura que “ara tots anem darrere d’INDITEX”, el grup que creu que marca el calendari de rebaixes. Salas també explica que aquest cap de setmana s’ha trobat als clients molt desorientats perquè “la gent no sap quan comencen les rebaixes”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top