Esports

Juan José Murillo rep el Premi Panathlon 2018

Reconeixement a Juan José Murillo per la seva dedicació al futbol de Ca n’Oriac

Josep Masip lliura el Premi Panathlon a Juan José Murillo/Lluís Franco

Reconeixement a una trajectòria dedicada al futbol de Ca n’Oriac. Juan José Murillo, actual vicepresident del Sabadell Nord, ha rebut el Premi Panathlon 2018 en un acte celebrat en l’Hotel Urpí amb la presència de l’alcaldessa Marta Farrés, la regidora d’Esports Laura Reyes i la exregidora d’Esports, Marisol Martínez. El president del Panathlon Club, Josep Masip, ha fet el lliurament del guardó davant els socis de l’entitat, entre els quals es trobava el president de la Federació Catalana de futbol i vcepresident de l’Espanyola, Joan Soteras, i els vicepresidents d’altres federacions com Àngel Vinyeta (triatló), Ricard Martínez (tir olimpic) i Josep Maria Antentas (atletisme) qui també ha fet les funciones de presentador.

Murillo és tot un símbol del futbol de la zona nord. Va jugar en el San Julián i després en va ser entrenador, encarregat del material i vicepresident. Amb la fusió dels tres clubs (San Julián, Royal i Ca n’Oriac) l’any 2007, ell va continuar lligat al nou Sabadell Nord i ara és l’actual vicepresident, aportant la seva valuosa experiència al costat del president Antonio Lou.

En una nit força emotiva, l’homenatjat ha dedicat el premi a “tota la gent que com jo treballa en el futbol modest, de barri” i també ha destacat el “caire social” del Sabadell Nord. “Volem ser un club integrador, suposa una gran recompensa veure les cares de felicitat de nens i pares que porten els seus fills al club, sigui de la procedència que sigui”.

L’alcaldessa Marta Farrés ha dit que “no s’entendria el futbol a Ca n’Oriac sense homes com Murillo” mentre l’exregidora d’Esports, Marisol Martínez, ha intervingut per recordar el “paper clau de l’esport, a mi m’ha conquerit en aquest temps i mai l’abandonaré”. Ha desitjat sort a la seva successora en el càrrec Laura Reyes i li ha demanat continuïtat en la feina feta. Farrés ha respost amb contundència: “Estem contents amb el que ha passat últimament i no tocarem tot allò que funciona”.

El president del Panathlon, Josep Masip, ha fet un repàs a la seva primera temporada al davant de l’entitat i va recordar el lema del Panathlon internacional, “l’esport uneix”, per mantenir els reptes de futur, un d’ells la lluita perquè Sabadell sigui declarada ciutat europea de l’esport l’any 2021 “coincidint amb el 50 aniversari de la nostra entitat”. El seu predecessor i actual president d’Honor, Martí Sala, ha agraït el tracte rebut tots aquests anys i ha destacat que “l’esport m’apassiona i continuaré vinculat a aquest món que m’ha permès fer molts amics”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top