Oci i cultura

La Jove Orquestra del Vallès reviurà a Tchaikovsky a la Faràndula

La Jove Orquestra Simfònica del Vallès en les passades edicions / Lluís Franco

La Jove Orquestra Simfònica del Vallès oferirà un concert diumenge 7 a les 19 h al Teatre La Faràndula. Els 70 músics d’arreu d’Espanya reviuran l’essència musical de Tchaikovsky Dvorák Les entrades ja estan disponibles en línia al web amb un preu de 8€.

“El jovent també pot tocar obres dels més veterans”

La Jove Orquestra està formada per 70 estudiants d’escoles i conservatoris de música d’entre 13 a 23 anys del país. Les peces interpretades són les Danses eslaves, op. 46 (núms. 6,7 i 8), que dirigit pel novell director assistent, Miquel Villalba, i  la Simfonia núm. 9, en Mi menor, op. 95, del Nou Món de A. Dvorák i Pezzo capriccioso, op. 62 de P. I. Tchaikovsky de mà de la violoncelista Mar Bonet, estudiant de l’Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid. El director titular de tota l’orquestra serà Xavier Puig.

El coordinador de l’àrea de projecte de l’OSV, David Santamaria, destaca que és “un repertori conegut, però molt exigent i que no és fàcil de treballar al conservatori”. Amb el concert és pretén mostrar com “el jovent és capaç d’interpretar peces elitistes” i apropar-les a l’oïda dels veïns sabadellencs en la desena edició del concert, una “activitat molt arrelada a Sabadell”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top