Ciutat

Les havaneres i el rom cremat donen el tret de sortida a la Festa Major Can Feu

Aquest cap de setmana també és Festa Major a Can Feu. El tret de sortida serà divendres a les 22 h amb les havaneres a càrrec del grup Tela Marinera i l’imprescindible Rom Cremat.

/ LLUÍS FRANCO

Dissabte la festa és matinera, a les 8 del matí se celebra el 26è Concurs de Pintura Ràpida del qual es dóna el veredicte i els premis a les 13 h. A les 14 h Vermut popular a càrrec de l’Associació de Veïns de Can Feu. A la tarda, a les 18 h hi haurà taller i exhibició de Sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Casal de Gràcia. Tot seguit Cantada de la Coral ‘Amics de l’Acordió’ i actuació de Xantal de Montsech a la plaça Cambó. A les 22 h sopar de Festa Major als porxos de la plaça Cambó i a les 23.30 h Ball de Festa Major amb el Duet Quesbó a la mateixa plaça.

El diumenge la Festa Major de Can Feu continuarà amb una passejada matinal pel que era el bosc de Can Feu, a partir de les 10  h. A les 12  h Xerrada sobre els ‘Usos futurs del Castell’. A les 18 h els infants del barri tenen una cita amb la Maite i Iolanda que organitzaran Jocs Infantils i una Xocolatada a la plaça Cambó. Cap a les 20.h Xaranga de la Banda de Música. Durant tota la tarda, hi haurà servei de bar al local de l’Associació de Veïns amb preus populars.

Comentaris
To Top