Esports

El Centre d’Esports enceta una setmana important

Els tècnics Antonio Hidalgo i Juvenal disposen ara mateix de 13 jugadors/Ll. Franco

A una setmana de l’inici de la pretemporada, el Sabadell 19/20 continua en plena fase de construcció. De moment, Antonio Hidalgo podria fer un onze amb les fitxes sèniors confirmades: el porter Ian Mackay -de moment l’únic fitxatge oficialitzat-; els defenses Óscar Rubio, Aleix Coch (encara en la recta final de la seva recuperació), Fernando Pajarero i Josu; els migcampistes Pedro Capó, Ángel Martínez, Adri Cuevas i Acedo; i els davanters Néstor Querol i Edgar Hernández. Cal afegir els joves Jandro Moreno i Marc Asturgó que van renovar per dos anys i començaran la pretemporada amb el primer equip. Tots ells faran les revisions mèdiques entre dijous i divendres a l’Hospital General de Catalunya a càrrec dels professionals de QuirónSalud. El dilluns 15 s’iniciarà la pretemporada amb una sessió matinal a la Creu Alta.

Per llavors, el tècnic arlequinat confia a tenir algunes peces més a la plantilla. Aquesta setmana es podrien accelerar les negociacions que el director esportiu, Jose Manzanera, està portant des de fa moltes setmanes. Hi ha moltes possibilitats que durant la setmana es pugui anunciar almenys dues incorporacions d’alt nivell de la Segona B.

D’altra banda, el dia 10 es reuneix la Comissió Mixta de Segona B per confirmar la composició dels 4 grups de la categoria per la temporada vinent. La proposta de la Territorial catalana inclou els 11 catalans, 7 valencians i 2 aragonesos, quedant fora els 3 balears. Veurem si prospera finalment. També s’hauria de concretar oficialment el programa d’amistosos de la pretemporada arlequinada. Per ara, només està confirmat el partit de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya davant l’Ascó, en terreny tarragoní, el cap de setmana del 3/4 d’agost. La maquinària arlequinada es posa en marxa.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top