Ciutat

Una furgoneta s’encasta contra una excavadora estacionada a la Gran Via

Una furgoneta ha xocat aquest divendres al matí contra una excavadora estacionada a la Gran Via, en sentit sud, davant el Taulí. L’accident s’ha produït a les 9.10 h perquè, segons informa la Policia Municipal, el conductor de la furgoneta s’ha distret al volant.

La furgoneta accidentada, al costat d’una ambulància, a la Gran Via / D.S.

Com a conseqüència del fort impacte del xoc l’home ha estat traslladat al Taulí perquè estava marejat i li fessin una valoració. També a causa de l’impacte de l’accident el vehicle ha quedat visiblement malmès i immobilitzat, de manera que ha hagut de ser apartat de la via perquè se’l pogués endur la grua. En les tasques de socors hi han participat una unitat de la policia local, una grua i una ambulància del SEM.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top