Diners

El Banc Sabadell renova el Segell d’Excel·lència EFQM

La Torre Banc Sabadell, on l'entitat va rebre el Segell de Qualitat / CEDIDA

El Banc Sabadell ha renovatel Segell d’Excel·lència EFQM 500+ que atorga l’European Foundation for Quality Management (EFQM), organització internacional amb seu a Brussel·les. L’EFQM es dedica a avaluar i promoure l’excel·lència en la gestió empresarial a Europa. En aquest sentit, l’entitat financera presidida per Josep Oliu ha aconseguit de nou superar els 700 punts, i segueix sent una organització excel·lent de referència a Espanya.

En un acte que es va celebrar a la Torre Banc Sabadell de Barcelona, Ignacio Babé, secretari general del Club Excel·lència en Gestió, i Bertrand Martin, president executiu de Bureau Veritas Espanya i Portugal, van lliurar oficialment el segell al Banc Sabadell, en nom de les dues organitzacions que han realitzat el procés d’avaluació.

Segons va assenyalar el director d’Excel·lència del Banc Sabadell, Marc Faus, “aquests resultats són el fruit de molts anys de feina, però no haurien arribat sense l’aposta clara de la nostra organització pel lideratge i la gestió excel·lent. N’estem molt satisfets”.

Comentaris
To Top