Esports

Ian Mackay es vol reivindicar en el seu retorn al Sabadell

La gran aposta per la porteria del Sabadell 19/20, Ian Mackay, ha estat presentat oficialment amb la presència d’un centenar d’aficionats a la tribuna baixa de la Creu Alta. El club li ha posat un toc d’originalitat i el porter s’ha prestat a una tanda de penals llençats per joves seguidors en un acte simpàtic. Abans, el gallec (32 anys) ha admès que tornava al Sabadell, 7 anys després, amb “ganes de reivindicar-me. En aquella primera etapa (temporada 11/12) no vaig poder demostrar gairebé res. Les circumstàncies (una lesió a la pretemporada) i el fet de trobar-me un portaràs que era una institució en el club -per David de Navas- no em van ajudar. He tingut una nova oportunitat i vull aportar tot el que no vaig poder fa 7 anys. Ara també sóc un porter més fet i més madur en tots els sentits”.

Ian Mackay ha rebut el suport d’un centenar d’aficionats a la tribuna de la Creu Alta / Lluís Franco

També ha comentat que la presència d’Antonio Hidalgo i Juvenal, que van ser companys en l’anterior etapa, “ha estat un impuls important per decidir-me a venir”. Ha dit que les primeres sensacions han estat molt positives. “M’he trobat un vestidor molt sa i tots m’han ajudat des del principi”. A l’hora de parlar d’aspiracions ha reconegut que “ara això és com una pregunta trampa. A títol personal he vingut a fer bons números i ajudar a l’equip”. Precisament el Sabadell vol tallar l’hemorràgia de gols que va encaixar l’any passat i el fitxatge de Mackay és un clar símptoma. “Jo sóc qui posa l’últim gra de sorra i sempre dic que el porter hauria de tenir la missió d’evitar situacions de gol que ser el salvador. El treball defensiu d’un equip és el bloc”. De totes maneres, Mackay arriba avalat per la seva excel·lent última temporada personal sota els pals d’un altre històric com el Real Múrcia, on només va encaixar 30 gols en 38 jornades.

A l’espera

El director general del club, Bruno Batlle, i el director esportiu, José Manzanera, van acompanyar Ian Mackay en la primera presentació oficial d’aquest nou curs. Manzanera va admetre que encara queden peces per arribar. Sense dir noms, va concretar que falten 4 jugadors amb fitxa sènior (un defensa, un mig, un mitja punta i un davanter) i 4 més amb fitxa sub-23 després de la confirmació del lateral Aleix Roig, procedent del juvenil del Girona. “Tenim molts noms sobre la taula, però el mercat marca els temps i en alguns casos, toca esperar”. El director esportiu espera oferir alguna novetat abans d’acabar aquesta setmana. Va descartar el retorn de l’argentí Nico Delmonte “perquè la seva fitxa en l’Extremadura és molt alta” i va donar a entendre que el central murcià Gregor Sierra pot adaptar-se al centre del camp.

Ian Mackay, primer fitxatge del CE Sabadell

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top