Esports

L’Escola Pia anuncia a Santi Sardà com a nou director esportiu

Santi Sardà compaginarà les tasques de director esportiu amb les de jugador

Aquest vespre, en un comunicat, la junta directiva de la secció del CE Escola Pia ha anunciat, per sorpresa, la desvinculació del director esportiu, Plàcid Massagué, després de dues temporades al càrrec. Des del Club li han volgut “desitjar el millor i agrair la dedicació en els darrers dos anys”. Aquesta destitució, fruit per desavinences -entre altres motius-, arriba setmanes després que Massagué fos qui presentés el nou entrenador del primer equip, Pedro Donoso.

/ CEDIDA

Tanmateix, han anunciat que Santi Sardà, titulat en Ciències de l’Activitat Física de l’Esport, jugador del primer equip i entrenador, des de fa més de 25 anys, serà el nou director esportiu. Curiosament, Sardà va ser un dels candidats a ocupar aquest càrrec l’any 2017.

Jordi Font s’incorpora al primer equip

D’altra banda, l’exporter Jordi Font i actual entrenador de porters del Club s’incorpora al cos tècnic de Pedro Donoso exercint les funcions de segon entrenador. Un staff que mantindrà les peces del preparador físic, Carles Vidal, i del delegat, Marc Peig.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top