Esports

Ona Carbonell es penja la tercera medalla a Gwangju

/ CEDIDA

Com un peix a l’aigua. La nedadora del Club Natació Sabadell Ona Carbonell està fent història en el Mundial de Gwangju (Corea del Sud). Si dissabte passat va aconseguir penjar-se la medalla de planta en el solo tècnic al ritme de Nelson Mandela, aquest dilluns, juntament amb les companyes de l’equip, va penjar-se la medalla de bronze a la rutina Highlight. Aquest matí, hora catalana, Ona Carbonell ha sumat la tercera medalla, la segona de plata, a la prova del solo lliure.

La nedadora del Club ha vist com novament la russa Svetlana Romashina (97.1333) tornava a penjar-se la medalla més preuada. Carbonell ha aconseguit una puntuació de 94.5667. La japonesa Yukiko Inui ha completat el podi (93.2000). Amb aquesta nova medalla, la nedadora del Club suma un total de 22 medalles, superant les 20 aconseguides per Gemma Mengual.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top