Ciutat

La Declaració Universal dels Drets Humans, en còmic al carrer de Sant Antoni

Passejant pel carrer de Sant Antoni, al Centre, des de fa dues setmanes es pot trobar la Declaració Universal dels Drets Humans en còmic. Es tracta d’una iniciativa de l’ONU i la revista Spirou amb motiu del 70è aniversari de la declaració que tothom es pot descarregar per Internet. A Sabadell, el propietari de Sabadell Còmics, Rafel Sabater, l’ha volgut exposar al carrer per contribuir a “ajudar a respectar els drets humans i donar-los a conèixer”, especialment entre els més joves, tal com busca el projecte.

Rafel Sabater mostra l’exposició que ha preparat / D.S.

Les vinyetes les han fet 30 dibuixants famosos com Nob, Jérôme Jouvray o Jose Luis Munuera, amb els seus personatges més característics, i cadascuna reflecteix un dels drets humans, acompanyades d’un acudit per fer-les més interessants pels joves. Es tracta de cinc plafons i una pissarra, idea del mateix llibreter, on “cadascú pot expressar lliurement el que pensi dels drets humans”.

La declaració, exposada al carrer de Sant Antoni / D.S.

L’exposició està penjada davant la llibreria, al número 33, i cada dia Sabater la posa i la treu. En principi es podrà veure fins a finals del mes d’agost.

Comentaris
To Top