Ciutat

La sabadellenca Carme Garcia s’incorpora al Consell per la República

La sabadellenca Carme Garcia s’ha incorporat aquest divendres al Consell per la República impulsat per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Garcia hi ha entrat amb tres persones més, Aurora Madaula, Toni Morral i Marta Sibina per la voluntat d’aquesta entitat d’ampliar la seva transversalitat ideològica. També compartirà espai amb el sabadellenc Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure.

Carme García, en una imatge d’arxiu al seu anterior despatx de Barcelona / MARCEL FERNÀNDEZ

Actualment Garcia és la cap del programa de cooperació internacional a l’Ajuntament de Sabadell, on va ser regidora i portaveu del grup municipal d’ICV del 2007 al 2011 i del 2011 al 2014. Anteriorment va ser la directora general de Memòria Democràtica de la Generalitat, del 2016 al 2019, i diputada d’ICV al Congrés del 2004 al 2007. També va formar part durant dos anys del Secretariat Nacional de l’ANC.

El Consell per la República és l’entitat que Puigdemont lidera des de Waterloo (Bèlgica), amb els exconsellers Toni Comín, Clara Ponsatí i Lluís Puig, entre altres persones, i que vol fer efectiu el resultat del referèndum de l’1 d’octubre, i “que la República proclamada el 27-O esdevingui realitat”.

Comentaris
To Top