Ciutat

L’Ajuntament atorga 165.000 euros de subvencions entre 31 entitats socials

La desfilada inclusiva d'Andi Down Sabadell, una de les entitats que rebrà la subvenció / CEDIDA

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament ha aprovat aquest dimarts atorgar 165.000 euros a un total de 31 entitats socials. 18 que atenen persones amb discapacitat que entre totes rebran 100.000 euros i 13 que treballen la inclusió social i es reparteixen 65.000 euros.

Les 18 entitats que atenen persones amb discapacitat que rebran subvenció són Cipo, Xaloc, Andi Down Sabadell, Fundació Tutelar Família i Societat, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Salut Mental Sabadell, Fundació Atendis, Obrir-se al Món, Luika, Fundació Ecom, Avan, Associació de Discapacitats d’Esport i Lleure, Xalest, Grandalla, L’Estel, Associació Asperger del Vallès Occidental, Actuavallès i Amics de la Gen Gran.

Els projectes que es desenvoluparan volen fomentar l’autonomia personal i tenen relació amb la inclusió, el lleure, l’atenció psicosocial, la inserció laboral, l’acompanyament a les famílies, la conformació de grups d’ajuda terapèutica o l’acompanyament a persones que pateixen soledat o risc d’aïllament, entre altres iniciatives.

65.000 euros per la inclusió social

D’altra banda, la mateixa Junta ha aprovat la subvenció del 2019 de 65.000 euros per un total de 13 entitats que treballen la inclusió social. En aquest cas els projectes que se’n beneficiaran estan relacionats amb el suport o
acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat, l’acollida a persones sense llar o el foment de l’èxit educatiu o del lleure adreçat a determinats col·lectius es troben entre les accions.

Les entitats subvencionades són Cerma Acoge, Actuavallès, La Rosada, Ningú sense Sostre, Associació d’Acció Solidària Eulàlia Garriga, Associació Esportiva Can Deu, Associació Juvenil Esquitx, Êthos, Fundació Idea, Associació Esportiva Aristoi Football Academy, Fundació Main, Colors del Món i Associació Gitana de Sabadell.

Comentaris
To Top