ESPORTS

El waterpolo masculí de Sergi Cabanas juga la final del Mundial

El conjunt de David Martín fent pinya durant un partit / Cedida

El waterpolo espanyol és l’estrella en el Mundial de Gwangju. L’equip masculí de David Martín aspira aquest dissabte 10h (també en directe per Teledeporte) a guanyar l’or després de fer una competició impecable. S’enfronten amb una selecció italiana que va vèncer dijous a Hongria per 12-10 i no ho posarà gens fàcil. Els homes de David Martín, amb el jugador del Club Natació Sabadell, Sergi Cabanas, van demostrar un gran nivell contra Croàcia i Sèrbia, dues grans potències, i ara volen culminar la proesa guanyant el Mundial. De moment, ja s’han assegurat el bitllet pels Jocs Olímpics de Tòquio’2020.

En la passada semifinal contra Croàcia, que la van guanyar per 6-5, cal esmentar que el partit va ser guanyat per la defensa amb un impecable Dani Fernández sota pals. Sergi Cabanas va lluitar molt en els minuts que va jugar. El sabadellenc té l’oportunitat de penjar-se el seu primer or mundialista.

En natació, la creu

La nedadora del CN Sabadell, Marina Garcia no es va poder classificar per les semifinals de 200 metres braça en l’única prova que feia en aquest Mundial. Va quedar dinovena en unes sèries en què passaven setze. El seu temps va ser de 2:27.46 i la millor marca per la canadenca Sydney Pickrem (2:24.53) i amb el tall marcat de 2:26.56. Va fer un temps molt per sobre d’on ella està acostumada, ja que per exemple a l’Open de Can Llong va fer 2:25.35 i amb aquest resultat, hauria avançat a ‘semis’. Només li queda anar-se preparant els Jocs Olímpics de Tòquio, que n’és conscient que haurà de fer millor marca.

Comentaris
To Top