Oci i cultura

El sabadellenc Nel·lo C dedica una cançó al futbolista Gerard Piqué

El cantant sabadellenc Nel·lo C ha estrenat aquest dilluns ‘Gerard Piqué‘, un tema que avança del seu proper disc, Carrer Amunt, el segon que traurà d’estudi. En un comunicat, l’artista assegura que “Piqué representa els joves catalans; sense pèls a la llengua i sense que les seves declaracions estiguin influenciades per tercers”. I afegeix que “a la vida s’hi ha d’anar de cara i expressar els teus sentiments i sensacions malgrat que no tothom pugui pensar com tu”.

Durant l’últim any i mig, Nel·lo C ha estat treballant fent tallers de música amb més de 2.000 nens i nenes en barris i ciutats perifèriques de Barcelona i a zones de Catalunya on el català és poc present. En tots els tallers busca fomentar la integració social mitjançant la llengua, la música i la creativitat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top