Ciutat

Tres vehicles incendiats aquest cap de setmana

Imatge d'arxiu dels Bombers / Óscar Espinosa

Aquest cap de setmana s’han incendiat dos turismes estacionats, un d’ells, presumptament de forma intencionada, i un camió. El primer es va produir a les 18.57 hores del divendres 3 d’agost, al carrer de Gustavo Adolfo Bécquer, 117. La Policia Municipal ho atribueix a les altes temperatures originades al motor del vehicle.

En aquest cas, va intervenir- hi una dotació del cos de Bombers de la Generalitat, que finalment va apagar l’incendi, tot i que el vehicle va quedar completament calcinat. A més, va intervenir-hi una unitat de la Policia Municipal.

De forma intencionada

El divendres també es va produir a les 19.44 hores del divendres l’incendi d’un automòbil, en aquest cas, sembla ser que per causes intencionades, segons els indicis observats per la Policia Municipal. L’incendi va tenir lloc al carrer d’Ausiàs Marc, 188. Les flames del vehicle es van poder apagar amb la intervenció d’uns ciutadans, sense la necessitat que hi intervenguessin els Bombers. Sí que van intervenir-hi, però, dues unitats de la Policia Municipal.

Diumenge a les 23:17 hores, al carrer Horta, es va produir un incendi en un camió estacionat, resultant afectat la lona de protecció i un pneumàtic. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Comentaris
To Top