Ciutat

Més de 31.000 euros per al Ciutat i Escola

El pati de l’institut Ca n’Oriac, en una imatge d’arxiu del curs passa / VICTÒRIA ROVIRA

La Junta de Govern Local va aprovar ahir la convocatòria de subvencions per participar en el programa municipal Ciutat i Escola, dotada amb 31.200 euros. El període de presentació de sol·licituds serà del 12 al 26 de setembre, ambdós inclosos. Aquest curs el programa oferirà prop de 400 activitats de diferents àmbits.

Amb aquesta aportació, l’Ajuntament vol afavorir l’equitat entre els estudiants i garantir-los l’accés a un mínim d’activitats amb cost o que puguin fer front a les despeses de transport. El fons al qual podrà accedir cada escola s’estableix tenint en compte el nivell socioeconòmic de cada centre i en funció del nombre d’alumnes.

En la mateixa reunió, el govern municipal va aprovar un fons de 800 euros per ajudar les escoles públiques o concertades que facin activitats per celebrar els seus 25, 50, 75 o successius aniversaris. En aquest cas, la presentació de les sol·licituds també serà a partir del 12 i fins al 26 de setembre.

Suport al lleure infantil

El govern de Marta Farrés també va aprovar en la Junta de Govern Local d’ahir un fons de 50.110 euros per destinar als esplais i entitats de lleure per a infants de fins a 16 anys i també a les activitats vinculades a la celebració del 25è, 50è o 75è aniversari i successius de les entitats i que tinguin el reconeixement de la Federació d’Entitats d’Esplais. En aquest cas, la presentació de sol·licituds es podrà fer des del 13 al 27 de setembre.

Comentaris
To Top