Oci i cultura

Sergio Dalma celebrarà els seus 30 anys de carrera amb un nou disc

El cantant sabadellenc Sergio Dalma celebrarà el seu 30è aniversari sobre els escenaris amb un nou disc, encara sense nom. L’àlbum comptarà amb tretze dels seus grans èxitstres cançons inèdites i una col·laboració desconeguda. El primer tema sortirà publicat abans que acabi aquest setembre i queda per saber quan es publicarà l’àlbum complet. Serà la primera vegada que el de Sabadell publiqui un treball amb el segell de Sony Music.

“Un projecte amb el qual dono un nou pas a la meva carrera i que per descomptat serà portat al directe”, explica el sabadellenc a Twitter, revelant així el seu retorn als escenaris amb una gira per Espanya els pròxims mesos.

L’artista ha seleccionat tretze temes considerats grans èxits, però no els publicarà tal com eren, sinó que els ha revisitat i actualitzat als nous temps. A part, també oferirà tres noves cançons als seus seguidors i ha anunciat una col·laboració, sense revelar encara amb qui serà. Actualment Dalma està ultimant la gravació del disc a La Masia després de passar per l’estudi de gravació, tal com recull el vídeo que encapçala aquesta informació.

Més de quatre milions de CDs venuts

La carrera professional de Sergio Dalma (Josep Capdevila) va començar el 1989 amb l’àlbum Esa chica es mía, amb el qual va obtenir un gran nombre de vendes que li van donar el Disc de Platí (40.000 còpies venudes). Des d’aleshores, en total ha venut més de quatre milions de CDs segons informa Sony Music.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top