Publicitat
Esports

Hidalgo: "Hem fet un gran partit, però també ens ha tocat patir"

No ha estat només una victòria. Ha estat una victòria amb sabor històric. Sí, perquè és la primera vegada que el Centre d'Esports Sabadell guanya en l'estadi Rico Pérez d'Alacant davant l'Hèrcules. Han hagut de passar 17 visites per aconseguir-ho. I a més, s'ha fet de manera convincent, amb bon joc i tot mereixement. També patint durant un tram de la segona meitat, però ha sabut patir i sentenciar a la contra mitjançant el primer gol de Manuel Lanzarote en la seva segona etapa al club. "Estic content pel gol, és clar, però sobretot per l'equip. Havíem fet un gran partit i el 0-2 ens ha donat la tranquil·litat definitiva. Són tres punts molt importants que ens faran créixer com equip. Ara volem guanyar a casa per confirmar tot això", va dir el barceloní.

Juvenal i Hidalgo, a la banqueta del Rico Pérez / PERE FIGUERAS

El vestidor arlequinat respirava eufòria. Una eufòria continguda, això sí. Estem a la quarta jornada i no es poden llençar les campanes al vol. De tota manera, l'equip dóna símptomes de gran progrés. La primera meitat en el Rico Pérez ha estat fantàstica. "Sí, hem sabut interpretar tots els aspectes del joc i hem estat un equip molt consistent. Només ens ha faltat trobar el camí per reflectir-ho en el marcador", ha assenyalat un Antonio Hidalgo molt satisfet. "A la segona, ha vingut la recompensa amb el 0-1 i el gol anul·lat que no sé si era fora de joc. L'equip ho estava fent molt bé, hem pogut sentenciar", ha afegit.

Publicitat

L'arlequinat Aaron, en una jugada del partit / PERE FIGUERAS

També ha reconegut els moments més complicats. "Després de l'expulsió, ells han reaccionat amb 10 i hem patit més del compte. Però davant teníem un gran equip, amb jugadors de molta qualitat. Han posat tots els davanters a dalt, han circulat bé la pilota i ens han creat problemes. Hem pogut aguantar i sentenciar al final amb el gol de Lanzarote". També ha valorat el fet de ser el primer entrenador a guanyar al Rico Pérez amb el Sabadell. "Això demostrar la gran dificultat de guanyar en aquest estadi". Ara Hidalgo ja pensa a aconseguir la primera victòria a la Creu Alta. "Ens agradaria molt fer-ho diumenge que ve". El rival serà el sorprenent La Nucía alacantí.

"Un gran treball col·lectiu"

Adri Cuevas, exjugador de l'Hèrcules, ha fet un gran partit. "En aquest estadi vaig viure bons moments i tinc un bon record. La clau ha estat el treball col·lectiu de l'equip. Estem en una dinàmica positiva i hem de seguir en aquesta línia, partit a partit. És molt important guanyar a casa, volem donar una gran alegria a la nostra afició". El Sabadell acaba la jornada setè, a només dos punts del segon classificat.

El Sabadell trenca el malastruc del Rico Pérez amb una gran victòria (0-2)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top