Esports

L’Astralpool CNS, campió de la Copa Catalunya en superar el ‘Medi’ (13-10)

La plantilla de l’Astralpool Club Natació Sabadell amb el president Claudi Martí i el trofeu de campiones de Catalunya / cEDIDA (CNS)

L’onzena. L’Astralpool Club Natació Sabadell va iniciar la temporada 19-20 de la mateixa manera que la va acabar: guanyant. Les jugadores de David Palma van aixecar l’onzena Copa Catalunya consecutiva de l’entitat després de superar el Mediterrani (13-10). I això que el duel va començar amb un Medi que va sorprendre les sabadellenques amb un parcial de 2 a 5. Liderades per les integrants del combinat espanyol, Clara Espar i Roser Tarragó, les barcelonines van obligar a les de Palma a nedar a contracorrent. En els següents compassos de la final, Laura Barzon, una de les cares noves i decisiva en el partit davant el Mataró, va carregar-se l’equip a l’esquena en l’apartat ofensiu amb quatre dianes per capgirar el resultat advers i culminar una remuntada de campiones.

A partir del tercer període, l’Astralpool CN Sabadell va aconseguir agafar la iniciativa en el marcador. Les bones aturades de Laura Ester en els moments claus i l’encert de Judit Forca i Maca Garcia, ambdues amb tres dianes, respectivament, van assegurar una victòria treballada a foc lent on l’equip va anar de menys a més. El tècnic David Palma va aprofitar l’encontre per donar minuts a les joves jugadors del planter nedador com Prados, Rion, Nona i Ainara.

Publicitat

La pròxima cita de l’Astralpool Club Natació Sabadell serà la Supercopa d’Espanya dimecres vinent amb les semifinals, precisament, davant el Mediterrani (19.15 h).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top