Ciutat

La desinfecció de xinxes als Merinals, a punt per a aquesta setmana

Els veïns dels Merinals afectats per la plaga de xinxes veuen la llum del final del túnel. Fonts de l’Ajuntament de Sabadell han avançat que la desinfecció començarà aquesta setmana i actuaran, primer, al pis que hauria originat la plaga.

Després de dos mesos convivint amb la plaga i moltes negatives del veí suposadament causant de la infestació a sortir del seu immoble per facilitar l’actuació, finalment hi ha accedit. D’aquesta manera, es podria actuar a la resta de pisos afectats –com a mínim una dotzena de famílies– i a les zones comunes, també afectades.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha obert un expedient per poder assumir també la fumigació de la resta de pisos com a “mesura cautelar” per un possible “perill de salut pública”. Els veïns celebren que l’Ajuntament finalment se’n faci també càrrec dels seus pisos: “És un alleujament“, exposa una de les damnificades.

/ D.S.

El regidor d’Habitatge i Serveis Socials, Eloi Cortés, ha explicat que l’Ajuntament assumeix aquesta actuació perquè “els afectats s’han vist impedits a l’hora d’actuar, per tant, el consistori ho assumeix com a mesura cautelar“.

Prudència

Els afectats no les tenen totes amb ells. “Fins a quatre cops ens ha promès que sortiria”, explica un dels veïns, R. N., que desitja que aquest cop sigui el definitiu. Per evitar aquests imprevistos, el govern local deixa oberta la via judicial. El regidor calcula que en un parell de setmanes el problema estarà solventat.

Comentaris
To Top