Esports

Cop d'autoritat de l'Astralpool CN Sabadell davant el CN Terrassa (7-17)

Maica García ha estat la màxima golejadora amb sis dianes / LL. FRANCO

Cop d'autoritat. L'Astralpool Club Natació Sabadell ha golejat el CN Terrassa (7-17) en l'estrena de la Lliga Premaat. Ni la derrota a la Supercopa d'Espanya davant el Mataró, ni els fitxatges de l'exnedadores Bea Ortiz, Olga Domènech i Paula Leitón, han pogut desestabilitzar a l'equip de David Palma que han ofert una gran imatge, sobretot, a partir de la segona meitat amb un parcial molt contundent d'1 a 9.

En el primer període la igualtat ha estat màxima. Les nedadores amb gols de Ruth Ariño i Maica Garcia (3), màxima golejadora del partit amb sis dianes, s'han situat amb 3 a 4 després de vuit minuts on el Terrassa, mitjançant Paula Leitón, un autèntic maldecap, i Bea Ortiz han fet estralls a la defensa nedadora. En els següents vuit minuts, la tònica ha estat la mateixa. Els atacs dominaven les defenses i les vigents campiones aconseguien arribar a l'equador del partit amb un favorable 6 a 8.

Publicitat

A l'inici del tercer quart ha arribat el punt d'inflexió del derbi. Una gran aturada de Laura Ester a xut de Bea Ortiz, ha estat el preludi de què acabaria succeint. Les nedadores, amb una Maica Garcia pletòrica, han aconseguit un parcial de 0 a 5 per deixar el partit vist per a sentencia. En els darrers vuit minuts, les terrassenques, sense esma per capgirar el marcador i amb un Astralpool lluny d'abaixar els braços, ferit a l'orgull després de la derrota a la Supercopa, ha continuat en la mateixa línia en atac i en defensa per segellar una victòria molt important. Avís per a navegants.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top